ONZE MERKEN

Hieronder vindt u alle benodigde informatie over ons uitgebreide productassortiment.


DAN-FENDER produceert al meer  dan 30 jaar kwaliteitsfenders en wordt ondertussen beschouwd als de beste en grootste producent van fenders in de wereld. De producten staan bekend om de superieure kwaliteit en duurzaamheid en worden tevens gebruikt in vele professionele toepassingen. DAN-FENDER besteedt veel tijd en aandacht aan de ontwikkeling van alle producten. Alle materialen worden zorgvuldig en met de hand gekozen. Hierdoor zijn alle producten bestand tegen de krachten der natuur en blijven de fenders er, zelfs na een aantal jaar trouwe dienst, netjes uitzien.

 Welcome On Board biedt een mooie serie producten. Alle artikelen binnen deze lijn zijn voorzien van het Welcome On Board logo en staan geweldig op een schip of jacht. Enkele voorbeelden van producten zijn: porseleinen servies met bijbehorende thermoskan voor koffie of thee, een antislip dienblad, thermosbekers en prachtige geborduurde handdoeken. Kortom: te veel om op te noemen.

Yachticon biedt u een uitstekende premium lijn van watersport artikelen, reinigingsmiddelen en onderhoudsmiddelen om uw schip of boot schoon en comfortabel te houden. De zeer uitgebreide lijn van artikelen biedt u dan ook de mogelijkheid veilig en betrouwbaar te onderhouden en te reinigen. Zo bied Yachticon producten voor watertanks en brandstoftanks, glas, polyester, rubber, hout, teak of staal oppervlakken en nog veel meer.

U-Rope is in de Benelux de grootste in het aanbieden van hoogwaardig touwwerk voor een scherpe prijs. In de meeste watersportwinkels is U-rope herkenbaar aan de roze-kleurige spoelen, waar het touwwerk op zit en het ruime assortiment kant en klare lijnen. Omdat U-rope elk jaar het assortiment evalueert en tevens ook de ontwikkelingen in de markt volgt, wordt er de beste prijs/kwaliteitsverhouding gegarandeerd. Het assortiment van U-rope diverse lijnen; landvasten, ankerlijnen, vallen en schoten. Sika Marine biedt een complete range lijm- en afdichtingsproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor de maritieme sector. De Sika producten zijn bestand tegen zoet- en zout water, kunnen grondig gereinigd worden en zijn ruim inzetbaar. De eenvoudige verwerking maakt voor de professional een hoog werktempo mogelijk.

Dit Franse bedrijf levert sinds 1963 artikelen voor watersporters. Of het nu zeil of motorjacht is, er is altijd een oplossing aan boord met een Plastimo product

 Talamex is het private label van Lankhorst Taselaar, de grootste internationaal opererende groothandel in watersportartikelen. Vanuit hun hoofdkantoor in Heerenveen en filiaal in Rheine (Dtsl) levert Lankhorst Taselaar BV meer dan 12.000 verschillende producten aan watersportwinkels in o.a. Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Engeland, Ierland, Spanje en Denemarken. Alle goederen worden op voorraad gehouden in, en verstuurd vanuit, het centrale magazijn in Heerenveen.

Tussen The Captain's Collection vind u een grote verscheidenheid van watersportproducten welke door watersportgroothandel Haveco B.V. speciaal voor u zijn geselecteerd. De collectie omvat een groot aantal producten waaronder oprolbare slangen, vouwkratten, hevelslangen, drijfsleutelhangers, putsen,  rubberen emmers, telescoopborstels, windindicators, sextanten en opvouwbare emmers.


Al vele jaren kent Epifanes een grote groep trouwe gebruikers en we zijn blij dat het aantal mensen dat de weg naar ons merk heeft gevonden alleen maar groeit. De continue hoge kwaliteit, de ruime kleurkeuze en het gemak van aanbrengen worden alom gewaardeerd. Voor iedere booteigenaar heeft Epifanes de passende verf of vernis die het schip langdurig zal verfraaien en beschermen. 

4nautic zoekt constant de wereld af naar bijzondere producten,
Bijzonder in de eenvoud, de verkrijgbaarheid of het gebruik. Vooruitstrevend, exclusief en innoverend kunnen we het ook wel noemen. Maar waar het op neer komt is dat wij merken en producten voeren die, voordat wij ze opnamen in ons assortiment, niet of nauwelijks in Nederland bekend waren. En daar zijn we trots op!